Rólunk írták, mondták

Kiválóra minősített alapfokú művészetoktatási intézmény

A 3/2002. (II. 15.) OM rendelet alapján, az alapfokú művészetoktatási intézmények 2007. évi szakmai minősítő eljárásának eredményeként.

A Szakmai Minősítő Testület nevében: Lévai Péter elnök

Köszönöm,

hogy a hangszertanulás folyamán a zenélni tudás örömének elsajátítása mellett a tanárokkal, mint kíváló pedagógusokkal való személyes kapcsolat is gazdagította gyermekeim életét.

Nagycsaládos anyuka

Tisztelt Szülők!

 

Ahogy korábban jeleztük a térítési- és tandíjak szokásos készpénzben történő befizetését ez évben - a kialakult járványhelyzet miatt - nem tudjuk biztosítani. A 2020/2021-es tanév I. félévi díjait a visszairatkozó (régi) növendékeink tekintetében, iskolánk fenntartója az Észak-Budapesti Tankerületi Központ kiszámlázta és postai úton megküldte az intézményünk nyilvántartásában szereplő lakcímre. (Akik hangszerre felvételizni fognak, nekik csak szeptemberben, a határozat megküldését követően kell majd befizetni.)

 Szeretnénk a számlával kapcsolatban szíves figyelmüket az alábbiakra felhívni:

A számlákat nyilvántartásunk alapján a gondviselő, legtöbb esetben az édesanya nevére állítottuk ki, de szerepel a számlán az érintett tanuló(k) neve is. A kézbesíthetőség érdekében kérjük, ellenőrizzék, hogy a postaládán az édesanya neve is beazonosítható-e?

Kérjük, hogy a díj átutalásakor az utalás közlemény rovatában tüntessék fel a számla számát (905000XXXX) és a főtárgy tanár nevét. Fontos, hogy csak a számlával azonos összeget utaljanak. Az esetleges eltérések, illetve a számlaszám hiánya miatt be nem azonosítható utalásokat sajnos vissza kell fordítanunk. Szeretnénk kérni, hogy az átutalás bizonylatát a gyermek főtárgy tanárának emailben szíveskedjenek megküldeni, ezzel segítik az elszámolással kapcsolatos későbbi munkánkat.

Abban az esetben, ha nem kapják meg a küldeményt 2020.07.20-ig, vagy bármilyen egyéb kérdésük felmerül, azt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre jelezni szíveskedjenek. 

 

Köszönjük együttműködésüket, minden családnak további tartalmas nyarat kívánunk!

 

Ahol megtalál minket

 

1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
Tel.: +36 1 388 8569
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Fenntartónk és működtetőnk:
 

Partnereink

 

 

 

 

"Sasfiókák" pályázat

Beszámoló

Képzőművészeink tanulmányútját a 

támogatta.

AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK NYILVÁNTARTÁSA

Iránytű

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ
információs kiadványa

Óbuda

Újpest

Hivatali órák

Hétfő:      
Kedd:
Szerda:
Csütörtök: 
Péntek:

9 - 17
9 - 16
9 - 17
9 - 16
9 - 15

 

Impresszum

Aelia Sabina AMI
1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
tel.: +36 1 388 8569

 


Az oldalon megjelenő tartalom az Aelia Sabina AMI és az Aelia Sabina Zeneiskolai Alapítvány tulajdona. Az aeliasabina.hu oldalain megjelenő tartalmak engedély nélküli felhasználása, publikálása jogi következményekkel jár.

 

Maradjunk kapcsolatban

Youtube