Rólunk írták, mondták

Kiválóra minősített alapfokú művészetoktatási intézmény

A 3/2002. (II. 15.) OM rendelet alapján, az alapfokú művészetoktatási intézmények 2007. évi szakmai minősítő eljárásának eredményeként.

A Szakmai Minősítő Testület nevében: Lévai Péter elnök

Köszönöm,

hogy a hangszertanulás folyamán a zenélni tudás örömének elsajátítása mellett a tanárokkal, mint kíváló pedagógusokkal való személyes kapcsolat is gazdagította gyermekeim életét.

Nagycsaládos anyuka

 1. Nyílt nap.

 Hagyományteremtő céllal 2019 márciusában rendeztük meg első alkalommal Összművészeti Nyílt Napunkat. Fogadják szeretettel az eseményről készült videónkat, melyet kollégánk Laczi Sándor munkája. Idén tavasszal a kialakult helyzet miatt sajnos nem tudtuk megtartani, de a  jövő tanévben feltétlenül folytatjuk!

 

 

2. Néptánc:

Az Aelia Sabina Alapfokú Művészeti Iskola néptánc tagozata a 2020/21-es tanévben is szeretettel várja az érdeklődő kisiskolásokat a Kincső Együttes néptánc csoportjaiba. A foglalkozásokat a Medgyessy Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában tartjuk. Cím:1039 Budapest, Medgyessy Ferenc u. 2. Jelentkezni a tanév elején lehet majd, melynek pontos időpontjáról tájékoztatást adunk honlapunkon www.aeliasabina.hu és Facebook oldalunkon  Aelia Sabina AMI. Fogadják szeretettel rövid videónkat.

 

3. Hangszerbemutató videók:

 

Tisztelt Szülők, kedves érdeklődő gyerekek!

Mivel a hagyományos hangszerbemutató koncertünket nem tudtuk megtartani, szeretnénk tanáraink által készített  rövid videókkal segíteni a hangszer választásban. Továbbra is elektronikus formában várjuk a jelentkezéseket hangszeres tanszakainkra. A jelentkezési lapot és az ezzel kapcsolatos tájékoztatást ide kattintva találják. A képességfelmérő meghallgatások időpontjáról hamarosan tájékoztatást adunk!

 

Ahol megtalál minket

 

1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
Tel.: +36 1 388 8569
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Fenntartónk és működtetőnk:
 

Partnereink

 

 

 

 

"Sasfiókák" pályázat

Beszámoló

Képzőművészeink tanulmányútját a 

támogatta.

AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK NYILVÁNTARTÁSA

Iránytű

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ
információs kiadványa

Óbuda

Újpest

Hivatali órák

Hétfő:      
Kedd:
Szerda:
Csütörtök: 
Péntek:

9 - 17
9 - 16
9 - 17
9 - 16
9 - 15

 

Impresszum

Aelia Sabina AMI
1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
tel.: +36 1 388 8569

 


Az oldalon megjelenő tartalom az Aelia Sabina AMI és az Aelia Sabina Zeneiskolai Alapítvány tulajdona. Az aeliasabina.hu oldalain megjelenő tartalmak engedély nélküli felhasználása, publikálása jogi következményekkel jár.

 

Maradjunk kapcsolatban

Youtube