Egy jóhangulatú látogatást tett a szolfézs tanszak a budapesti Vigadó épületében október 17-én délután.

 

A galéria megnyitásához kattintson a képre!

 

Néhány vélemény a gyerekek tollából:

 

 „Jó hangulatú közös utazás után értünk a Vigadó épülete elé, ahol egy gyönyörű szökő kút mögött megpillantottuk a Vigadó épületét. Az épületben egyre szebb és díszesebb csillárokat, falfestményeket és tükröket csodálhattunk meg. Csodálatos volt a kilátás a lenyugvó nap fényében a tetőteraszról…”

(Sz. Csenge)

 

„…Jó volt, hogy végre láthattam egy Bogányi Gergely zongoraművész által építtetett zongorát! Kár, hogy nem lehetett kipróbálni. Megdöbbentő volt számomra, hogy régen a több ezer gyertyát és gázégőt egyesével gyújtották meg a bálteremben.”

(F. Levente)

 

„…A vezető nagyon érdekessé tette a látogatásunkat. Sok apró részletet tudtunk meg az épületben történt eseményekről. A szemem előtt láttam ahogy 100 évvel ezelőtt táncoltak itt a hölgyek…”

(M. Eszter)

 

„…Rengeteg volt a díszes oszlop, ami nekem külön tetszett, mert nagyon szépek voltak. A tetőről gyönyörű kilátás tárult elénk: a Duna és a Budai Vár…”

(T. Gréta)

 

„…Volt egy olyan nagy freskó is, aminek megfestett története szinte az egész világon minden nemzetnél megtalálható: az aranyalma története…”

(H. Henriett)

 

„…Sok híres zenész és történelmi személy is megfordult ebben a gyönyörű épületben. Sokmindent megtudtam az országban történtekről is. A kilátás a tetőről még hab volt a tortán!...”

(T. Flóra)

 

„…Azok közül az információk közül amiket az idegenvezető mesélt nekünk, a Vigadó nevének eredete volt a legérdekesebb számomra…”

(V. Boglárka)

 

„….A Vigadó épületében most jártam először. A terem amelybe beléptünk szemet gyönyörködtető volt! Sok érdekességet tudtunk meg az épületben történt zenei és politikai eseményekről is. Legjobban az „Idővonal” tetszett, amiből megtudtuk a Vigadó történéseit.”

(S. Borbála)

 

 

Ahol megtalál minket

 

1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
Tel.: +36 1 388 8569
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Fenntartónk és működtetőnk:
 

Partnereink

 

 

 

 

"Sasfiókák" pályázat

Beszámoló

Képzőművészeink tanulmányútját a 

támogatta.

AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK NYILVÁNTARTÁSA

Iránytű

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ
információs kiadványa

Óbuda

Újpest

Hivatali órák

Hétfő:      
Kedd:
Szerda:
Csütörtök: 
Péntek:

9 - 17
9 - 16
9 - 17
9 - 16
9 - 15

 

Impresszum

Aelia Sabina AMI
1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
tel.: +36 1 388 8569

 


Az oldalon megjelenő tartalom az Aelia Sabina AMI és az Aelia Sabina Zeneiskolai Alapítvány tulajdona. Az aeliasabina.hu oldalain megjelenő tartalmak engedély nélküli felhasználása, publikálása jogi következményekkel jár.

 

Maradjunk kapcsolatban

Youtube