Rólunk írták, mondták

Kiválóra minősített alapfokú művészetoktatási intézmény

A 3/2002. (II. 15.) OM rendelet alapján, az alapfokú művészetoktatási intézmények 2007. évi szakmai minősítő eljárásának eredményeként.

A Szakmai Minősítő Testület nevében: Lévai Péter elnök

Köszönöm,

hogy a hangszertanulás folyamán a zenélni tudás örömének elsajátítása mellett a tanárokkal, mint kíváló pedagógusokkal való személyes kapcsolat is gazdagította gyermekeim életét.

Nagycsaládos anyuka

Immár 20 éve, minden októberben hárfahangok töltik be a gödöllői Grassalkovich kastélyt: itt rendezik meg a Nemzetközi Hárfafesztivált, amely az eltelt évek alatt számos világhírű hárfaművészt látott vendégül.

Az idei, jubileumi műsor október 5-én kezdődött és két hétvégét is magába foglal: az első hétvégén a francia Camac hárfagyártó cég hangszerei látogattak Gödöllőre, hogy az érdeklődők akár ki is próbálhassák azokat. A Camac-hétvége második napján az ország zeneiskolásaiból alakult hárfa együttesek léptek fel, köztük az Aelia Sabina AMI növendékeiből álló, négy tagú együttes is. Tagjai: Cséplő Lilla, Hargitai Dóra, Soóki-Tóth Eszter és Tóth Júlia.  Tanáruk: Szederkényiné Horváth Márta.

 

Növendékeink nagy sikerrel szerepeltek a kastély Lovardájában rendezett hangversenyen, telt ház előtt. A koncert végén több közös műsorszámban is együtt muzsikálhattak az ország különböző részeiről érkezett diákok, több mint harmincan – ennyi hárfás még sosem játszott egyszerre Magyarországon! Külön öröm volt számunkra, hogy a közös programban részt vállalt az este fellépő angol hárfaművész, Ben Creighton Griffiths is, aki két magyar táncot is játszott a növendékekkel.

Vasárnap pedig - a délelőtti Hárfabemutató után -, kora délután a legkisebbeké volt a főszerep: a kezdő hárfások a Tücsökfesztiválon mutathatták be tudásukat. Az Aelia Sabina AMI két növendéke, Mihalek Bianka és Oláh Zsófia is játszott egy-egy darabot, a Lovarda nagyszínpadán.

A következő hétvégén az olasz Salvi hárfagyár hangszerei érkeztek Gödöllőre, számos koncert várta  a lelkes  hárfás növendékeinket, akik eddig  minden évben kilátogattak a Fesztivál programjaira. A  Fiatal tehetségek koncertjén,  a munkánkba szeptemberben bekapcsolódott ifjú kolléganőnk, Jenei Erzsébet is nagy sikerrel szerepelt.

Október 14-én, vasárnap a Zeneakadémián Gálakoncerttel zárult az idei, jubileumi műsorsorozat: Vigh Andrea –a Zeneakadémia rektora, iskolánk volt növendéke- és két kiváló művésztársa, Sasha Boldachev és Jana Bousková hárfajátékában gyönyörködhetünk.

Ahol megtalál minket

 

1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
Tel.: +36 1 388 8569
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás:
Hétfő - péntekig: 9.00 - 19.30

Térítési díjak befizetésével
kapcsolatban:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Fenntartónk és működtetőnk:
 

Partnereink

 

 

 

 


 

"Sasfiókák" pályázat

Beszámoló

Képzőművészeink tanulmányútját a 

támogatta.

AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK NYILVÁNTARTÁSA

Iránytű

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ
információs kiadványa

Óbuda

Újpest

Hivatali órák

Hétfő:      
Kedd:
Szerda:
Csütörtök: 
Péntek:

9 - 16
9 - 16
9 - 16
9 - 16
9 - 14

 

Impresszum

Aelia Sabina AMI
1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
tel.: +36 1 388 8569

 


Az oldalon megjelenő tartalom az Aelia Sabina AMI és az Aelia Sabina Zeneiskolai Alapítvány tulajdona. Az aeliasabina.hu oldalain megjelenő tartalmak engedély nélküli felhasználása, publikálása jogi következményekkel jár.

 

Maradjunk kapcsolatban

Youtube