Zenekari nyugdijba vonulásom után Kenessey László igazgató úr felajánlott nekem egy furulyatanári fél státuszt. A zeneiskola egyre nagyobb bővülése révén  ebből egész státusz lett a mustármag és a csillaghegyi iskolában.

Eleinte csak furulya és fuvola oktatás volt, később ezek mellé minden fa és rézfúvós oktatása csatlakozott, ezek tanítására megfelelő hangszereken játszó fúvós szaktanárokat alkalmaztak.

 

 

Az egyre fejlődő zeneiskolában a fúvós tanszakon házi versenyeket indítottak, amiben miden tanár lejobb növendékei vettek részt. Nagy öröm volt, amikor a verseny eredményhirdetésén  sok növendékem és férjem Bokor István furulyás növendékei is szép eredményeket értek el. Később országos versenyeken is indultak a növendékek, ahol kiválóan szerepeltek. A zeneiskola sok programot szervezett  országunkban és külföldön is.

A fúvós tanszakon kölcsönös szakmai és emberi kapcsolatok alakultak ki, amit Herczeg Mária fúvós tanszakvezetőnek is köszönhetünk. Minden tanévzáró után valamelyik vendéglőben ünnepeltünk ahová a zongorakísérőinket is meghívtuk.

Sok szép koncert született évközben is, ahol tanárok és diákok is részt vettek.

Kenessey igazgató úr, aki az Albert Schweitzer kamarazenekart és kamarakórust létrehozta, lehetővé tette, hogy a zeneiskola tanárai mellett növendékek is beülhessenek és fejlődhessenek.

Kenessey igazgató úr az oratórikus művekhez sok operaházi szólistát hívott meg, és lehetővé tette azt is, hogy a kollégák is szerepelhessenek szólistaként. Jelenleg is tartjuk a kapcsolatot volt kollégáinkkal és növendékeinkkel.

 

 

Bokorné Győry Laura

 

 

Ahol megtalál minket

 

1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
Tel.: +36 1 388 8569
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás:
Hétfő - péntekig: 9.00 - 19.30

Térítési díjak befizetésével
kapcsolatban:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Fenntartónk és működtetőnk:
 

Partnereink

 

 

 

 


 

"Sasfiókák" pályázat

Beszámoló

Képzőművészeink tanulmányútját a 

támogatta.

AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK NYILVÁNTARTÁSA

Iránytű

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ
információs kiadványa

Óbuda

Újpest

Impresszum

Aelia Sabina AMI
1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
tel.: +36 1 388 8569

 


Az oldalon megjelenő tartalom az Aelia Sabina AMI és az Aelia Sabina Zeneiskolai Alapítvány tulajdona. Az aeliasabina.hu oldalain megjelenő tartalmak engedély nélküli felhasználása, publikálása jogi következményekkel jár.

 

Maradjunk kapcsolatban

Youtube