„…Nekem a kedvencem az volt, amikor a két régi magyar népdal szólalt meg szaxofonon. Elcsodálkoztam, hogy a Tanár úr asztmás, mégis játszhat fúvós hangszeren.”

(H. Hanna, 12 éves)

 

„…Izgalmas előadás volt számomra, mert mostanában kezdtem el érdeklődni a fúvós hangszerek iránt. Főként a klarinét és a szaxofon érdekel. Különösen tetszettek a zenei előadások mellett, hogy a tanárok elmesélték saját történetüket, hogy miért épp azt a hangszert választották. A darabok is nagyon színesek, jó hangzásúak voltak. Sajnos a szék elég kényelmetlen volt egy idő után. ”

(P. Viki, 13 éves)

 

„…Az nagyon tetszett, hogy kötetlenül beszélgettek velünk és bármilyen kérdést feltehettünk nekik! Jó volt, hogy a tanárok mellett ügyes diákjaik is szerepet kaptak.”

(H. Viki, 13 éves)

 

„…Nagyon jó volt az előadás. A klarinét játékos kislány műsora nagyon tetszett. Az is szerintem nagyon jó volt, hogy diákokat is bevonnak az előadásba, mert így közelebb érezhetjük magunkat a műsorhoz.”

(N. Lili, 13 éves)

 

„…Talán a két kedvencem a két népdalfeldolgozás volt. Jól meg volt szervezve az előadás.”

(D. Kristóf, 13 éves)

 

 

„…Érdekes volt, amikor arról mesélt a Tanárnő, hogy az oboának van nádja, amit faragni kell és beáztatni, hogy megszólaljon. Sosem képzeltem volna el. A hangszer hangja is nagyon tetszett.”

(S. Márkó, 12 éves)

Ahol megtalál minket

 

1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
Tel.: +36 1 388 8569
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Fenntartónk és működtetőnk:
 

Partnereink

 

 

 

AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK NYILVÁNTARTÁSA

Iránytű

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ
információs kiadványa

Óbuda

Újpest

Hivatali órák

Hétfő:      
Kedd:
Szerda:
Csütörtök: 
Péntek:

9 - 17
9 - 16
9 - 17
9 - 16
9 - 15

 

Impresszum

Aelia Sabina AMI
1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
tel.: +36 1 388 8569

 


Az oldalon megjelenő tartalom az Aelia Sabina AMI és az Aelia Sabina Zeneiskolai Alapítvány tulajdona. Az aeliasabina.hu oldalain megjelenő tartalmak engedély nélküli felhasználása, publikálása jogi következményekkel jár.

 

Maradjunk kapcsolatban

Youtube