További fotók kattintás után!

 

„ ….Tetszett az előadás, mert a tanárok és a növendékeik is meséltek arról, hogyan választották hangszereiket. Érdekes volt, hogy együtt muzsikáltak tanítványaikkal. A trombitás duó különösen tetszett.”

(P. Anna )

 

„….Bár én nem fúvós hangszeren játszom, mégis nagyon élveztem a koncertet. Számomra érdekesek voltak az élettörténetek, amiket a tanárok és diákjaik meséltek magukról. Legjobban nekem a trombita, mint hangszer tetszett, mert a legtöbbet fejlődött a régi korok óta; különböző hangolású hangszerek voltak és cserélgették a hangszert a hangnemeknek megfelelően.”                         

(R. Dávid)

 

„….Különösen tetszett, hogy a tanárok tanítványt is hoztak magukkal, sőt még együtt is zenéltek. Érdekes dolgokat meséltek magukról és hangszereikről.”

(V. Balázs)

 

„….A koncert jó volt, mert szép zeneműveket hallhattunk. Érdekes volt meghallgatni, ki miért kezdett el játszani a hangszerén. Kiderült, hogy mindegyik fúvós tanár először zongorázott és utána választotta a hangszerét. Jó volt látni, hogy a tanítványok nagyon szeretik hangszerüket. Érdekes volt hallani a tanáromat, hogy miért és milyen úton választotta a trombitát. Bemutatott egy mai és egy régi hangszert is. Hallhattuk a különbséget! Számomra ez volt a legérdekesebb.”

(N. Dániel)

Ahol megtalál minket

 

1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
Tel.: +36 1 388 8569
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Fenntartónk és működtetőnk:
 

Partnereink

 

 

 

 

"Sasfiókák" pályázat

Beszámoló

Képzőművészeink tanulmányútját a 

támogatta.

AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK NYILVÁNTARTÁSA

Iránytű

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ
információs kiadványa

Óbuda

Újpest

Hivatali órák

Hétfő:      
Kedd:
Szerda:
Csütörtök: 
Péntek:

9 - 17
9 - 16
9 - 17
9 - 16
9 - 15

 

Impresszum

Aelia Sabina AMI
1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
tel.: +36 1 388 8569

 


Az oldalon megjelenő tartalom az Aelia Sabina AMI és az Aelia Sabina Zeneiskolai Alapítvány tulajdona. Az aeliasabina.hu oldalain megjelenő tartalmak engedély nélküli felhasználása, publikálása jogi következményekkel jár.

 

Maradjunk kapcsolatban

Youtube